Rijkenvoorde

Over Ons

Geschiedenis

Rijkenvoorde is begonnen als familie bedrijf, de 1e generatie van 2 families (familie Huizing & familie Koenrades), ruim 45 jaar geleden. Hele lange tijd in de vorm van privé beleggingen in vastgoed (voor de toekomst, als ondersteuning van het pensioen). Zo’n 13 jaar geleden begonnen de kinderen van beide families ook aan de opbouw van hun eigen vastgoedportefeuille. Onder het toeziend ook van de ouders ervaring, kennis en kunde opgedaan. En kapitaal vergaart. De gedane investeringen renderen zo goed dat we ambitieus en gedreven doorgewerkt hebben en van Rijkenvoorde een zakelijke onderneming gemaakt hebben waarin we meerdere geïnteresseerden mee kunnen laten profiteren van onze winsten.

Team Rijkenvoorde 

Naast de 1e en 2e generatie heeft Rijkenvoorde haar huidige team compleet gemaakt door het aantrekken van een 3e partij, een jurist. Team Rijkenvoorde is zo compleet, dat we alles zelf kunnen doen en niet uit hoeven te besteden aan andere partijen. Wat we zelf in huis hebben is:

* netwerken met partijen en belanghebbenden van investeringsprojecten;
* het analyseren en beoordelen van aan te stellen projecten;
* kostencalculatie van een geheel traject;
* rendementsberekeningen
* werkbeschrijvingen opstellen voor betrokken specialisten;
* projectbeheer en – management;
* renoveren van de panden;
* herstructureren;
* inrichten van de panden;
* verhuur en beheer van eigen panden;
* verhuur en beheer van panden van 3en;

Verder hebben we door het aantal gewerkte jaren aan ervaring binnen de branche een enorm netwerk opgebouwd waar we elke dag op bouwen en ons hele portefeuille nog verder kunnen expanderen.